top of page

Çok Amaçlı Oyun Küpü ile Neler Oynayabilirsiniz?

Bu oyun küpü çocuğa çok amaçlı fayda sağlamak için tasarlanmıştır. Hem fiziksel hem de duyusal etkinliklerinde kullanabileceği bir platformdur.


İstediğinizde bir tırmanma merdiveni, bazen macera dolu bir tünel, bazen şekilleri hissedebileceği ve derinlik algısı yaşabileceği bir alan ve bazen de bir tırmanma merdiveni.




Benim Evim


Çocukların kendi kişisel alanlarını kurup, tek başına oynayabilecekleri ve kendi kendine oynama becerilerini geliştirebilecekleri bir alan oluşturmasına destek olun. Küpün içine yastıklar koyabilir, küp içinde atıştırmalıklar yemesine fırsat verebilirsiniz.


Duyu Masası

Çok amaçlı oyun küpünüzü çevirerek bir duyu masası yapın. Dikdörtgen boşluğa küpünüz ile gelen trofastı yerleştirin. İçine mercimek, kum, su, makarna,buz vb materyaller koyarak duyusal oyunlara oynayın. Blokları trofast kenarına dizerek sıralama, eşleştirme, örüntü ve sayma gibi etkinlikler yaparak matematik becerilerini geliştirin.


Dağcıyız Oyunu

Bir müzik açın ve küpün içine evdeki kıyafetlerden veya örtülerden doldurun. Daha sonra küpün içinden kıyafetleri çıkararak dağı kazdığınızı hayal edin. Müzik eşliğinde hareket etmeye dikkat edin. Dağın içinden geçerek üstünden tırmanın.


Diğer Joy For Learn oyuncaklarını incelediniz mi?

19 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page